Ποια είμαι

Είμαι η Δήμητρα Πετκάκη, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας. Αγαπώ το τρέξιμο, τη μουσική και ένα 7χρονο κόκερ που ακούει στο όνομα Billy! Κατοικώ στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στο δικό μου Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

Διδάσκω σε παιδιά, φοιτητές και ενήλικες εδώ και 15 χρόνια. Βοηθάω τους μαθητές μου να κατακτήσουν ένα ανώτερο επίπεδο της γλώσσας και να το πιστοποιήσουν.

Ξεκίνησα τα επαγγελματικά μου βήματα ιδρύοντας μαζί με τον αδερφό μου το πρώτο φροντιστήριο, όπου και απέκτησα διδακτική εμπειρία με μαθητές δημοτικού. Μετά ακολούθησαν μαθήματα ατομικά και ομαδικά, εφήβων κι ενηλίκων, με επίκεντρο την απόκτηση πτυχίων. Δουλεύω σκληρά γι’ αυτό το σκοπό και συνοδεύω τους μαθητές μου στην πορεία προς το στόχο τους. Τα τελευταία 10 χρόνια ειδικεύομαι στις πιστοποιήσεις όλων των επιπέδων.

Η εμπειρία μού έχει διδάξει ότι, όταν το μάθημα αφορά τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, βελτιώνεσαι εύκολα και γρήγορα. Το εξατομικευμένο μάθημα διευκολύνει την εμπέδωση λεξιλογίου και γραμματικών φαινομένων, είναι ελκυστικό και ξεκούραστο. Όταν βλέπεις αποτέλεσμα, διατηρείς τη διάθεσή σου να συνεχίσεις, καθώς το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η ίδια η πρόοδος.

Γιατί μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype?

Αν σε ενδιαφέρει να επικοινωνείς με άνεση στα Αγγλικά, να αποκτήσεις κάποιο πτυχίο ή να εξειδικευτείς στην ορολογία του κλάδου σου, τότε το Skypenglish είναι η απάντηση, καθώς προσφέρει εξατομικευμένο online μάθημα Αγγλικών, προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες και στις επιθυμίες του κάθε μαθητή. Ξεκινάμε από το επίπεδο και τα ενδιαφέροντά σου και δημιουργούμε ένα πρόγραμμα μαθημάτων σύμφωνα με το στόχο σου.

Το μάθημα skypenglish είναι διαδραστικό, με πλούσιο ψηφιακό υλικό και πληθώρα πηγών και ερεθισμάτων.

Είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και το διαθέσιμο χρόνο σου.

Είναι άνετο, αφού από την ευκολία του σπιτιού σου ξεπερνάς το εμπόδιο της απόστασης και εξοικονομείς χρόνο.

Είναι ευχάριστο κι αποτελεσματικό, καθώς εστιάζει στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σου.

Δήμητρα Πετκάκη - Online Μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype