Εκμάθηση Αγγλικών για Ενήλικες – Ταχύρρυθμα Μαθήματα Αγγλικών Ενηλίκων

Τα Aγγλικά είναι μια ξένη γλώσσα, η εκμάθηση της οποίας είναι απαραίτητη στις μέρες μας. Η γνώση Αγγλικών είναι απαραίτητο προσόν για πολλές θέσεις εργασίας, ενώ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην επαγγελματική εξέλιξη διαφόρων εργαζομένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνώση Αγγλικών αποτελεί ένα από τα κριτήρια μοριοδότησης σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις, ενώ βοηθά σημαντικά και στο προσοντολόγιο των αναπληρωτών καθηγητών. Με απλά λόγια, η απόκτηση πιστοποίησης γνώσης Αγγλικών και ειδικά σε πολύ καλό ή άριστο επίπεδο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τους περισσότερους ενήλικες στις μέρες μας.

Δυστυχώς, πολλοί ενήλικες εγκατέλειψαν την προσπάθεια εκμάθησης Αγγλικών όταν ήταν μικροί , κυρίως για να επικεντρωθούν στην προετοιμασία των πανελληνίων εξετάσεων ή στα μαθήματα των σχολών τους στο Πανεπιστήμιο, με αποτέλεσμα είτε να μην κατέχουν κάποια πιστοποίηση του επιπέδου γνώσης της γλώσσας ή να έχουν μια πιστοποίηση πολύ χαμηλού επιπέδου. Τα καλά νέα είναι ότι το πρόβλημα αυτό μπορεί να διορθωθεί και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να φύγει ο υποψήφιος μαθητής από το χώρο του σπιτιού του.

Αγγλικά για ενήλικες εξ’ αποστάσεως

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι ενήλικες που θέλουν να μάθουν Αγγλικά είναι ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να διαθέσουν χρόνο σε μετακινήσεις από και προς ένα φροντιστήριο. Τα ιδιαίτερα μαθήματα εξ’ αποστάσεως λοιπόν, είναι μια καλή λύση για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά όσο το δυνατόν  πιο γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά.

Στο skypenglish γίνονται μαθήματα Αγγλικών εξ’ αποστάσεως, ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες από τη Δήμητρα Πετκάκη, μια έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικών με πάρα πολλές επιτυχίες, αλλά και πολλά χρόνια ενασχόλησης με τη διδασκαλία Αγγλικών εξ’ αποστάσεως. Είναι μια εξειδικευμένη καθηγήτρια στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση ενηλίκων  και μπορεί να βοηθήσει οποιονδήποτε μαθητή, ανεξαρτήτως επιπέδου, να πετύχει τον στόχο του στο χρονικό πλαίσιο που θα θέσει. Ας δούμε πως γίνεται αυτό.

Ταχύρρυθμα μαθήματα

Για τους ενήλικες «ο χρόνος είναι χρήμα», γι’ αυτό και σχεδόν όλοι επιθυμούν να αποκτήσουν την επιθυμητή πιστοποίηση όσο το δυνατόν συντομότερα. Στο skypenglish τα προγράμματα σπουδών σχεδιάζονται πάντα, έτσι ώστε να πετυχαίνεται ο επιθυμητός στόχος με βάση το χρονικό πλαίσιο που θέτει ο μαθητής. Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή και φυσικά στις δυνατότητες και τις γνώσεις του, με απώτερο σκοπό την εγγύηση της επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Επιλογή των σωστών πιστοποιήσεων

Στις μέρες μας υπάρχει μια τεράστια γκάμα από πτυχία στη διάθεση καθηγητών και μαθητών. Στο skypenglish γίνεται πάντα η επιλογή του καταλληλότερου πιστοποιητικού γλωσσομάθειας  με βάση τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του κάθε μαθητή και φυσικά τον διαθέσιμο χρόνο, ώστε η επιτυχία στις εξετάσεις να είναι εγγυημένη.

Προσιτές τιμές

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια από τις κύριες ανησυχίες των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά είναι το κόστος, το skypenglish προσφέρει τη βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. Επομένως, ο ενήλικας έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει το επίπεδό του και να αποκτήσει μια πιστοποίηση Αγγλικών, ένα εξαιρετικά σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική του ζωή και όχι μόνο.