Από το πρώτο δοκιμαστικό μάθημα διαπίστωσα την προσήλωση και το πάθος της Δήμητρας για την Αγγλική γλώσσα. Η Δήμητρα είναι εξαιρετική καθηγήτρια. Είναι υπομονετική, επίμονη, συνεπής και σαφώς γνώστης της δουλειάς της. Έχει απίστευτη μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα πράγμα που κατά  την άποψή μου καθιστά την διδασκαλία της εποικοδομητική. Επιπλέον, με την εμπειρία της και γνωστικότητά της κατάφερε να εντοπίσει το μαθησιακό μου πρόβλημα συγκέντρωσης, όπου κανένας καθηγητής μου δεν το είχε αναγνωρίσει στο παρελθόν! Εκτός αυτού, το μάθημα είναι τόσο ευχάριστο μέσω Skype γιατί γίνεται πρώτον από το σπίτι σου .. σε όποια χώρα και να βρίσκεσαι πχ,εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και τέλος οι ψηφιακές σημειώσεις είναι διαθέσιμες όποτε θες ανά κατηγορία μαθημάτων. Στο κοντινό παρελθόν, έκανα 6 μήνες αγγλικά με άλλο καθηγητή και παρόλο το διάβασμα και την θέληση η αυτοπεποίθησή μου ήταν πολύ χαμηλή και κατάλαβα εκ των υστέρων οτι ο τρόπος με τον οποίο γινόταν το μάθημα δεν ήταν σωστός για εμένα. Καταφέραμε λοιπόν με την Δήμητρα μέσα σε 1 μήνα να πάρω το IELTS general και  συνεχίζουμε για το Academic. Έχοντας την καθοδήγησή της δεν έχω αμφιβολία ότι θα επιτευχθεί και αυτός ο στόχος μου.


Natassa

Sydney, Australia

Είναι απίστευτη εκπαιδευτικός όχι μόνο για τις γνώσεις που έχει και μπορεί να σου τις μεταφέρει μέσα από ένα τελείως διαδραστικό μάθημα, αλλά το ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σου ανάγκες ! Συστήνω ανεπιφύλακτα τo μάθημα skypenglish γιατί προσφέρει συνδυασμό μάθησης και διασκέδασης!


Chymoli

Terneuzen, Netherlands

Η κυρία Δημήτρα είναι εξαίσια καθηγήτρια και πολύ αποτελεσματική στη δουλειά της. Κάνει το μάθημα πιο διαδραστικό καθώς και το προσαρμόζει ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή. Δουλεύει πολύ επαγγελματικά και φέρει πολύ καλά αποτελέσματα!


Thodoris

Πίστευα πως το skype δε θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά υποκαθιστώντας μια παραδοσιακή τάξη με μαθητές, κοινά βιβλία και πίνακα. Ξεκινώντας τα μαθήματα skypenglish, διαπίστωσα πως πέραν της επικοινωνίας, υπήρξε και ενσωματωμένος διαδραστικός πίνακας ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για την προβολή ψηφιακών σημειώσεων αλλά και βιβλίων. Επίσης, ο ήχος και η εικόνα είχαν εξαιρετική ποιότητα, κάνοντας το μάθημα ιδιαίτερα άμεσο. Προτείνω ανεπιφύλακτα το online μάθημα με τη Δήμητρα! Μαθαίνεις εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά!!

Vicky

H κύρια Δήμητρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, την ξέρω από την Pre junior. Mε έχει μάθει άριστα αγγλικά, με αποτέλεσμα να πάρω πτυχίο αγγλικών, κάνει με πολύ ενδιαφέρον το μάθημα, φέρεται τέλεια στους μαθητές της, έχει καλή οργάνωση, διδάσκει με έναν αποδοτικό και ευχάριστο τρόπο και βαθμολογεί τους μαθητές της ανάλογα με την επίδοση τους.


John

Η κυρία Δήμητρα έχει μεταδοτικότητα, πράγμα το οποίο βοηθάει όλους τους μαθητές στην ευκολότερη εκμάθηση της γλώσσας. Και είναι πολύ υπομονετική και αγαπητή με τα παιδιά!


Raphaelia

Η κυρία Δήμητρα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια. Είναι αποδοτική στη δουλειά της και πολύ υπομονετική με τα παιδιά. Μας βοήθησε πάρα πολύ σε σχέση με το πτυχίο και όλα αυτά τα χρόνια μάθησης ήταν αποτελεσματικά!


Joanna

Αξιόλογος άνθρωπος και αξιοθαύμαστη εκπαιδευτικός! Η μάθηση γίνεται παιχνίδι μέσα σ' ένα φιλικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή! Όσον αφορά στα μαθήματα μέσω SKYPE, το ευχάριστο κλίμα μεταφέρεται στον καναπέ του σπιτιού μας και η διαδικασία γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική!


Isidora

Ξεκίνησα στο φροντιστήριο της κυρίας Δήμητρας από την B Class και κυριολεκτικά έμαθα Αγγλικά! Περνώντας τα χρόνια φτάνοντας στην τάξη του lower, έδωσα εξετάσεις και όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές μου, όπως και εγώ πήραμε το πτυχίο. Σχετικά με την κυρία Δήμητρα είναι πολύ συμπαθέστατη μέσα και έξω από την τάξη, υπομονετική και δείχνει αγάπη προς τα παιδιά και τη μάθηση! Excellent!!!


George

Είχα την ευχαρίστηση να έχω καθηγήτρια την κ. Δήμητρα, η οποία μου πρόσφερε την ευκαιρία να αποκτήσω την γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω της ευχάριστης , σφαιρικής και εποικοδομητικής διδασκαλίας της και με την βοήθειά της κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου.


Eirini

Μια πολύ καλή καθηγήτρια Αγγλικών, η κυρία Δήμητρα πιστεύει στους μαθητές της και θέτει υψηλές προσδοκίες για όλους. Είναι πολύ οργανωτική και το μάθημα παρουσιάζεται με πολύ ξεκάθαρο τρόπο. Είναι πολύ επικοινωνιακή με τους μαθητές της, τους ενθαρρύνει και τους κινητοποιεί.


Natalia

To μάθημα μέσω Skype με την κυρία Δήμητρα μου αρέσει πάρα πολύ! Υπάρχει αμεσότητα ανάμεσα σε εμένα και την καθηγήτρια και το γεγονός ότι μιλάμε μόνο αγγλικά με βοηθάει πολύ στις προφορικές μου επιδόσεις!!!


Pemy